Verblijf

Bij het brengen van uw kat wordt uw kat in een eigen verblijf geplaatst met een mand en een dekentje. Na de gewenningsperiode, die per kat sterk kan verschillen, kan uw kat los lopen in het verwarmde binnenverblijf of via het kattenluik naar het overdekte buitenverblijf. Het kattenverblijf is ingericht met manden, speeltjes en leuke krabpalen. Uw kat zal zich zeker niet vervelen!

Verzorging

We schenken regelmatig aandacht aan uw huisdier en natuurlijk hoort daar een dagelijkse kambeurt bij. De katten hebben de hele dag een bakje met verse brokjes staan. ’s Avonds krijgen ze een bakje eigen blikvoer, tenzij ze een dieetvoer hebben. Bijzondere verzorging Op verzoek geven wij door u meegegeven voer en of medicijnen. Bij ziekte zijn er ziekenboegen aanwezig dichtbij het woonhuis. Indien er sprake is van bijzondere omstandigheden maken wij graag afspraken op maat (bijvoorbeeld bij katten op leeftijd of bij gedragsproblemen)
Waar een goede verzorging, professionaliteit en liefdevolle aandacht voor uw huisdier centraal staat!

Honden & katten

Dagopvang

Honden

Katten

Dierenpension Adelheid heeft ruime ervaring met de opvang van veel verschillende soorten honden; van puppy's die extra aandacht behoeven tot oudere honden die extra verzorging nodig hebben. Verblijf De honden verblijven in een ruim binnenverblijf met een gekoppeld buitenverblijf en kunnen overdag vrij in- en uitlopen. Ze krijgen een mand en deken van het pension. De kennelruimte is verwarmd en wordt goed geventileerd, zodat het voor de honden zowel in de zomer als winter aangenaam verblijven is. Sociale honden krijgen gezelschap van een bijpassende kameraad zodat uw hond zich nooit alleen voelt. De honden gaan regelmatig onder toezicht spelen in kleine groepjes op één van onze zes speelvelden. Deze groepen en kameraden worden met zorg en kunde samengesteld. Verzorging Twee keer per dag krijgen de honden een heerlijke maaltijd. Bij de dagelijkse borstelbeurt letten wij ook op de gezondheid. Naast professionele verzorging geven wij veel individuele aandacht. Een knuffel hoort er ook bij!

Bijzondere verzorging

Op uw verzoek geven wij door u meegenomen medicijnen en/of eigen voer aan uw hond. Ook kunt u indien u dat wenst een eigen mand en /of deken meegeven. Als het nodig is kan uw hond ook alleen in een kennel geplaatst worden. Hiervoor wordt wel een toeslag berekend. Bij ziekte zijn er ziekenboegen aanwezig dichtbij het woonhuis. Indien er sprake is van bijzondere omstandigheden maken wij graag afspraken op maat (bijvoorbeeld bij honden op leeftijd of bij gedragsproblemen).