Honden

Een hond die bij ons verblijft heeft geldige entingen tegen: hondenziekte (3 jaar geldig) Parvo (3 jaar geldig) ziekte van Weil (1 jaar geldig) HCC Leverziekte Kennelhoest is verplicht in de maanden juni, juli, augustus en september. De andere maanden van het jaar is deze enting niet verplicht maar wel aan te raden.
Katten Een kat die bij ons verblijft heeft geldige entingen tegen: • kattenziekte (3 jaar geldig) • niesziekte (1 jaar geldig)
Waar een goede verzorging, professionaliteit en liefdevolle aandacht voor uw huisdier centraal staat!

Check-list

Dagopvang

Pension

Waar moet u aan denken als u uw huisdier bij ons brengt? Het verblijf van alle pensiongasten willen wij zo aangenaam mogelijk maken, dat kan alleen als alle gasten voldoen aan de volgende check- list. Algemeen Alle dieren die bij ons verblijven dienen een geldig paspoort of entingsboekje bij zich te hebben. Alle honden die na 1 april 2013 geboren of in Nederland zijn gekomen zijn wettelijk verplicht een chip registratie te hebben. Wij rekenen erop dat uw dier vlo- en wormvrij is. Mocht dit niet het geval zijn dan zal het dier daartegen worden behandeld. De kosten zijn in dat geval voor uw rekening. Kan uw huisdier niet zonder eigen deken of mand? Neem dit dan gerust mee! Wel dient u er rekening mee te houden dat in enkele gevallen, bijvoorbeeld tijdens het spelen, er wel eens iets kapot kan gaan.